Γραμματικός: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Ο Νίκος Γραμματικός σχολίασε τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ανόρθωση.

Γραμματικός: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας του μετά και την επικράτηση επί της Ανόρθωσης με 38-21. Ο Νίκος Γραμματικός αναφέρθηκε στην εικόνα των «ερυθρόλευκων», αλλά και στη συνέχεια της ομάδας του Πειραιά.

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ήμασταν καλοί και σοβαροί για 60 λεπτά. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά είχαμε και πολλές καλές προσπάθειες, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Ανόρθωση ήρθε από πολλά και δυνατά φιλικά και επιβάρυνση, όμως εγώ κοιτάω την ομάδα μου και είμαι ευχαριστημένος και από τα 60 λεπτά. Έπαιξαν όλοι, ήταν ένα καλό φιλικό, συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε τώρα και θα ετοιμαστούμε για τη Δευτέρα».

Από την πλευρά του ο Σάββας Σάββας είπε: «Τελευταίο φιλικό σήμερα της προετοιμασίας μας, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είχαμε μια πολύ δυνατή προετοιμασία, με πολλά φιλικά και αυτά αρχίζουν και φαίνονται στο γήπεδο. Νομίζω, η ομάδα έχει αρχίσει και δένεται, περιμένουμε πώς και πώς τη Δευτέρα, να παίξουμε τον πρώτο μας τελικό με την ΑΕΚ. Θα είναι ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όμως η ομάδα είναι έτοιμη και θέλουμε οπωσδήποτε να σηκώσουμε την πρώτη κούπα της σεζόν».