Αναγέννηση Άρτας: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Καραχαρίση και Αμβροσιάδου

Σε δύο νέες μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε η Αναγέννηση Άρτας ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου με τις Ραφαέλα Καραχαρίση και Βάγια Αμβροσιάδου να ανακοινώνονται επίσημα.

Αναγέννηση Άρτας: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Καραχαρίση και Αμβροσιάδου

Με τα χρώματα της Αναγέννησης Άρτας θα αγωνίζονται την νέα σεζόν η Ραφαέλα Καραχαρίση και η Βάγια Αμβροσιάδου όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Ηπείρου.

Η 27χρονη Καραχαρίση αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 174cm. Ξεκίνησε την πορεία της στην Καλλιθέα της Βέροιας, ενώ λίγο αργότερα μεταπήδησε στην επίσης βεροιώτικη ομάδα του Φέρωνα.

Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή για τη Ν. Ιωνία για να επιστρέψει στο σπίτι της, για λογαριασμό του Φιλίππου Βεροίας αρχικά και έπειτα της Βέροιας 2017. Ακολούθησε η μεταγραφή της στο ΠΑΟΚ για 2 χρονιές και την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα της Πυλαίας. Η αθλήτρια αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.

Από την άλλη, η Αμβροσιάδου είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως δεξί ίντερ και έχει ύψος 1.71μ. Άρχισε την πορεία της από τις ακαδημίες των Ακριτών το 2009 και παρέμεινε εκείνος μέχρι και το 2017.

Ο ΑΟ Προσοτσάνης ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας της, με τον οποίο μάλιστα κατέγραψε τις πρώτες της συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων της χώρας μας την Εθνική Γυναικών και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα.