ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Χάθηκαν τα κλειδιά, καθυστερεί η έναρξη!

Η αποστολή της ομάδας χάντμπολ των ανδρών του Ολυμπιακού χρειάστηκε να περιμένει τουλάχιστον μισή ώρα έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό της Handball Premier

ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Χάθηκαν τα κλειδιά, καθυστερεί η έναρξη!

Ένα απρόοπτο πρόβλημα προκάλεσε την καθυστέρηση στην ώρα έναρξης του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για τρίτο τελικό της Handball Premier.

Συγκεκριμένα για άγνωστο λόγο χάθηκαν τα κλειδιά των αποδυτηρίων που χρησιμοποιούν οι «ερυθρόλευκοι» στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Όπως είναι λογικό προκλήθηκε αναστάτωση στην προετοιμασία των Πειραιωτών για το παιχνίδι, αφού καθυστέρησαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την σωστή παρουσία της ομάδας στην αναμέτρηση.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η αποστολή των «ερυθρολεύκων» χρειάστηκε να μείνει με τα πράγματα και τις αποσκευές της περίπου μισή ώρα έξω από τα κλειδωμένα αποδυτήρια και τους υπευθύνους του γηπέδου να τρέχουν για να βρουν τα κλειδιά.

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ πάντως τα κλειδιά ήταν κανονικά στην θέση τους…

Μετά από σχετικό αίτημα λοιπόν αποφασίστηκε να δοθεί παράταση 15 λεπτών στην ώρα έναρξης του αγώνα, που αντί για τις 19.15 θα ξεκινήσει στις 19.30, ενώ θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 στη σειρά.