Καρασαββίδης: «Μας εξιτάρει η Ευρώπη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, αναφέρθηκε στην πρόκληση της συνέχειας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χάντμπολ μετά την πρόκριση επί της Σλόμποντα Τούζλα.

Καρασαββίδης: «Μας εξιτάρει η Ευρώπη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Έχοντας κερδίσει με 10 γκολ διαφορά (34-24) από το πρώτο παιχνίδι, Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση του στους «32» τoυ EHF Cup κερδίζοντας και στην Βοσνία (Τούζλα) την Σλόμποντα με 29-17.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Καρασαββίδης τόνισε πως ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «32» του EHF Cup με πολλούς νέους παίκτες, επεσήμανε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια για τη νίκη και ζήτησε να βελτιώσουν κάποια πράγματα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, δοκιμάζοντας και νέα σχήματα που θα μας χρειαστούν. Η πρόκληση της Ευρώπης μας εξιτάρει, αλλά δεν έχουμε χρόνο να μείνουμε στην πρόκριση. Έρχονται συνεχή ματς για το πρωτάθλημα και χρειάζεται να βελτιωθούμε κι άλλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί δεν σκέφτηκαν καθόλου το… μαξιλαράκι της διαφοράς, έπαιξαν με μεγάλη ένταση για τη νίκη».