Handball Premier: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Δούκα

Στις 21:30 ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον Δούκα για την δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier.

Handball Premier: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Δούκα

Λίγες ημέρες μετά την ήττα του από την ΑΕΚ (25-22), ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον ΑΣΕ Δούκα στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» αγωνίζεται στην «Αίθουσα Κασσιμάτης», καθώς το Δαΐς δεν είναι έτοιμο προς χρήση μετά την πτώση της οροφής στο κλειστό γυμναστήριο, τον περασμένο Γενάρη.

Ο Δούκας την πρώτη αγωνιστική έχασε στην έδρα του ΠΑΟΚ με 31-27, ωστόσο είχε καλή παρουσία και το παιχνίδι κρίθηκε στο φινάλε.

Ενόψει του αγώνα ο αρχηγός του Δούκα, Κώστας Ντούνης δήλωσε: «Παίζουμε το πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς έστω και μακριά από τη φυσική μας έδρα. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό όμως είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Κόντρα στον Ολυμπιακό, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε καθώς και την δυναμική του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου μας και καλούμε τους φιλάθλους του Δούκα να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης τόνισε για τη σημερινή αναμέτρηση: «Είναι μια δύσκολη βδομάδα για εμάς, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι, ώστε να παρουσιαστούμε όπως πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε. Θέλουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και νομίζω, με πολύ μεγάλη συγκέντρωση θα το καταφέρουμε».

Από τη μεριά του ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Κώστας Κοτανίδης σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Δούκα. Μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά πάνω στα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 101%, έτσι ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων».