Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Διομήδης Άργους 29-35: Οι δηλώσεις των Αρβανίτη και Ζαραβίνα

Διαβάστε τις δηλώσεις των Αρβανίτη και Ζαραβίνα μετά τη νίκη του Διομήδη Άργους επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Διομήδης Άργους 29-35: Οι δηλώσεις των Αρβανίτη και Ζαραβίνα

Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Handball Premier έπεσε με την εκτός έδρας νίκη του Διομήδη Άργους επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 35-29.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Αρβανίτης είπε: «Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε διάθεση και επαφές. Τα δύο γρήγορα δίλεπτα δεν μας επηρέασαν. Στη συνέχεια η επίθεση ήταν άτολμη και κάναμε κάποια λάθη τα οποία τους έδωσαν εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε από κει που τελειώσαμε στο πρώτο μέρος, αλλά δυστυχώς την κακή επίθεση, ακολούθησε και η άμυνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μας ανάγκασε το σκορ να κάνουμε αυτό που θα έπρεπε να συμβεί εξαρχής, δηλαδή να τρέξουμε και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ίσως αυτό το τελευταίο κομμάτι του αγώνα να μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Παίξαμε με μία ομάδα που προερχόταν από δύο δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια και είχε αγωνιστικό ρυθμό. Χάσαμε από μία ομάδα που έχουμε παρόμοιους στόχους, στην έδρα μας, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ».

Από την πλευρά του ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Ζαραβίνας υποστήριξε: «Η πρεμιέρα κρύβει πάντα ιδιαιτερότητες. Σίγουρα από τη μία πλευρά είχαμε ρυθμό λόγω Ευρώπης, αλλά από την άλλη υπήρχε και κούραση. Κερδίσαμε σε μία έδρα που πέρσι η ομάδα είχε χάσει. Με αφετηρία την άμυνα μας δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι. Στο τέλος αντέδρασε ο αντίπαλος και δεν βρήκαμε λύσεις στα σχήματα άμυνας που χρησιμοποίησε. Φέτος θέλουμε να τα πάμε καλύτερα, να πάρουμε βαθμούς εκεί που δεν καταφέραμε πέρσι. Ακολουθεί δύσκολο ματς με τη ΧΑΝΘ, είναι το 3ο παιχνίδι μέσα σε 7 ημέρες. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, το καλύτερο εδώ και αρκετά χρόνια, όλα τα ματς είναι επικίνδυνα».