Oλυμπιακός - Δούκας 34-30: «Απόλυτοι» από τα φιλικά οι πρωταθλητές!

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Δούκα 34-30 σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ και σημείωσε την τέταρτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες προετοιμασίας

Oλυμπιακός - Δούκας 34-30: «Απόλυτοι» από τα φιλικά οι πρωταθλητές!

Μετά τις τρεις νίκες με αντιπάλους τα Βριλήσσια (36-26), τον Ιωνικό Ν.Φ (41-25) και τον Διομήδη Άργους (34-20) το απόλυτο σε φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίες διατήρησε ο Ολυμπιακός και με τον Δούκα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 34-30 στο ΟΑΚΑ και έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα».

Πρώτος σκόρερ του ματς για τον Ολυμπιακό ήταν ο Δομπρής με έξι γκολ, από πέντε μέτρησαν οι Βέμπερ και Γκράτζαν, ενώ από τέσσερα σημείωσαν οι Σλαβούλιτσα και Οστρούτσκο.

Επόμενο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» την Παρασκευή (2/9), στη Βόρεια Μακεδονία, με αντίπαλο την Τίκβες, ενώ στη συνέχεια, θα δώσουν δύο ματς στη βόρεια Ελλάδα, με Αερωπό (3/9) και Δράμα (4/9) ενόψει του Σούπερ Καπ με την Πυλαία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Ρούσος, Νιόκας, Παπαβασίλης 1, Κουτουλογένης, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 1, Μπάγιος, Παπαδόπουλος 2, Δομπρής 6, Βέμπερ 5, Πασσιάς 3, Μοντόρο 1, Λιόλιος, Σλαβούλιτσα 4, Οστρούτσκο 4, Γκράτζαν 5, Μιχαηλίδης 2.

Δομπρής: Ενθαρρυντικά τα δείγματα...

Μιλώντας για το ματς ο, πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, Χαράλαμπος Δομπρής δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην κορύφωση της προετοιμασίας, σίγουρα τα πόδια είναι βαριά, ωστόσο τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Παιχνίδι με παιχνίδι, παίζουμε καλύτερα, σήμερα είχαμε κάποιες απουσίες και κάποια παιδιά έπρεπε να επιβαρυνθούν περισσότερο, μετά και την πρωινή προπόνηση. Τα δείγμα είναι πάρα πολύ καλά ως τώρα, είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Η χρονιά ξεκινάει με δύο δυνατά ματς, το ένα είναι ματς-τίτλου, θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup και το άλλο είναι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο είναι νωρίς στη χρονιά για να βγουν συμπεράσματα. Παρόλα αυτά, ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ενδιαφέρον για όλη την χαντμπολική Ελλάδα και θέλουμε να βγαίνουμε νικητές πάντα».