Καρασαββίδης: «Τα παιδιά το θέλουν πολύ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στον δεύτερο τελικό έκανε λόγο για τη θέληση που υπάρχει στην ομάδα. 

Καρασαββίδης: «Τα παιδιά το θέλουν πολύ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στον δεύτερο τελικό είπε: «Σημασία στους τελικούς δεν έχουν τόσο οι καλές ή οι κακές εμφανίσεις, αλλά ότι τα παιδιά το θέλουν πολύ. Το ματς πήγε όπως το περιμέναμε, ξέραμε ότι θα δούμε κάποια νέα πράγματα από το νέο τεχνικό Τιμ της ΑΕΚ, τα οποία τα λύσαμε σε κάποιο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τα παιδιά είναι απίστευτα! Θέλω να πω, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε αυτό το ματς χωρίς αυτόν τον κόσμο».

Ο εξαιρετικός Γιώργος Παπαβασίλης από την πλευρά του δήλωσε: «Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, είναι σημαντικό που αντιδράσαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 14-10. Με ομαδική προσπάθεια, επιστρέψαμε, ανακάμψαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πήραμε το παιχνίδι, δεν επαναπαυόμαστε, μπαίνουμε στο γήπεδο πάλι αύριο, συνεχίζουμε τη δουλειά, τακτική, προπόνηση, για να ετοιμαστούμε για το 3-0. Στη νίκη σήμερα έδωσε μεγάλη βοήθεια και ο κόσμος μας, μας έδωσε ώθηση στην ανάκαμψη μετά το 14-10 και τους ευχαριστούμε πολύ».