Χασεκίδης για ΑΕΚ: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης…»

Για την κόντρα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο χάντμπολ μίλησε ο έφορος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Χασεκίδης. 

Χασεκίδης για ΑΕΚ: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης…»

Για την κόντρα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο χάντμπολ μίλησε στο Metropolis 95,5 ο έφορος των «ασπρόμαυρων», Δημήτρης Χασεκίδης.

Ο κ. Χασεκίδης στις δηλώσεις του, υποστήριξε:

«Αν και επαναλαμβανόμαστε συνέχεια με όσα λέμε, είναι μία ακόμη μαύρη σελίδα για το ελληνικό χάντμπολ. Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ κακή και όχι ισομερώς, αλλά κακή εις βάρος του ΠΑΟΚ και καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Δέχθηκαν οι διαιτητές επίθεση από εκπροσώπους της ΑΕΚ και έγινε αυτό που έγινε. Στο χάντμπολ όταν παίζεις με πολλές δίλεπτες αποβολές, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε.

Όλοι αυτό το αντιλήφθηκαν. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Στην χώρα μας η λαϊκή θυμοσοφία λέει πολλά. Στο χάντμπολ η διαιτησία μπορεί να καθορίσει πολλές φορές την διαμόρφωση του αποτελέσματος. Είναι γνωστό, δεν λέμε κάτι καινούργιο. Είπαμε ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο η ΑΕΚ. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έχασε το Κύπελλο για αυτό τον λόγο. Όταν εμείς είμαστε σε καλή ημέρα και πρέπει να κερδίσουμε, βάσει της απόδοσης, αυτό δεν πρέπει να απαγορεύεται. Απαγορεύεται δηλαδή να χάσει η ΑΕΚ;

Τι είναι δηλαδή η ΑΕΚ, το θείο βρέφος; Θέλουμε να σταματήσει αυτό που συμβαίνει με την εύνοια της διαιτησίας με την ΑΕΚ. Εμείς παραμένουμε στην Αθήνα για να παίξουμε το νοκ άουτ παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ και την επιθυμία να διατηρηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Χασεκίδης υποστήριξε:

«Δεν είμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις αθλήτριες με τις οποίες λύσαμε την συνεργασία μας. Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο γυναικείο τμήμα χάντμπολ».