Παπασταμάτης σε διαιτητές: «Θα σας μάθω να σέβεστε την ΑΕΚ, θα δείτε τι θα πάθετε από Δευτέρα»!

Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, απείλησε τους διαιτητές του ματς με τον ΠΑΟΚ στο ημίχρονο, όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα! Έξαλλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τι δήλωσε ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Χασεκίδης.

Παπασταμάτης σε διαιτητές: «Θα σας μάθω να σέβεστε την ΑΕΚ, θα δείτε τι θα πάθετε από Δευτέρα»!

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, τους απείλησε χτυπώντας το χέρι του στη γραμματεία, ενώ αργότερα ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε μέσω του εφόρου του τμήματος Δημήτρη Χασεκίδη!

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν σχετικά στο φύλλο αγώνα:

«Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Πρόεδρος της Α’ ομάδας, κ. Παπασταμάτης, απευθύνθηκε προς τους διαιτητές, χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι της γραμματείας, λέγοντας τα εξής: “Θα σας μάθω εγώ να σέβεστε την ΑΕΚ, θα δείτε τι θα πάθετε από Δευτέρα”».

Ο δε έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε σχετικά μέσω του acpaok.gr:

«Κάποια στιγμή πρέπει να χάσει και η ΑΕΚ, φτάνει πια η αντιμετώπιση αυτή του... θείου βρέφους, πιστεύω θα έρθει αυτή η ώρα. Σχετικά με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος, ήταν λάθος η συμπεριφορά του κ. Παπασταμάτη.

Θέλω να αναφερθώ όμως και στα «παπαγαλάκια» των κύκλων του χάντμπολ, και ιδιαίτερα σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα, να μην αποκρύπτουν τέτοιου είδους ειδήσεις, επειδή απλά δεν συμφέρουν την ΑΕΚ, ντροπιάζουν το άθλημα.

Εμείς επικεντρωνόμαστε πλέον στο παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη, την Τετάρτη, το οποίο είναι νοκ-άουτ για τον θεσμό του κυπέλλου, με μοναδικό στόχο μας την πρόκριση».