Ολυμπιακός: Το βλέμμα στραμμένο στον Άρη Νίκαιας

Στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Handball Premier ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη Νίκαιας στο κλειστό «Μάνος Λοΐζος».

Ολυμπιακός: Το βλέμμα στραμμένο στον Άρη Νίκαιας

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Κυριακή (28/11) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Μετά το σημαντικό διπλό (24-31) στο Άργος, απέναντι στον Διομήδη, για την 8η αγωνιστική της Handball Premier, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (16:30) τον Άρη Νίκαιας στο κλειστό «Μάνος Λοΐζος», για την 9η «στροφή».

Στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας, οι Πειραιώτες, ως τυπικά γηπεδούχοι, θέλουν να πραγματοποιήσουν άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση και να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Ενόψει του αγώνα ο Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε: «Αρχίζει μια σειρά παιχνιδιών, στα οποία έχουμε πολλαπλούς στόχους. Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε τη διάρκεια των θετικών περιόδων στο παιχνίδι μας, να βάλουμε τα νέα στοιχεία που δουλεύουμε στην τακτική μας και να δώσουμε χρόνο στους αθλητές που χρειάζονται προσαρμογή και αυτούς που έχουν παίξει λιγότερο. Ο βαθμός συγκέντρωσης θα πρέπει να είναι μεγάλος. Δεν πρέπει να περιμένουμε μονο τα μεγάλα παιχνίδια, για να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό».