Εξιτήριο οι 3 φίλοι της ΑΕΚ, που χτύπησαν οπαδοί της Σπόρτινγκ, στην Λισσαβώνα μετά το ματς χάντμπολ

Οι τρεις υποστηρικτές της ΑΕΚ, που τραυματίστηκαν, το βράδυ της Τρίτης (23/11), μετά την επίθεση, που δέχθηκαν από οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στο τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το EHF European League του Χάντμπολ, πήραν εξιτήριο από νοσοκομείο της Πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Εξιτήριο οι 3 φίλοι της ΑΕΚ, που χτύπησαν οπαδοί της Σπόρτινγκ, στην Λισσαβώνα μετά το ματς χάντμπολ

Ευχάριστες είναι οι πληροφορίες από την Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα την πρωτεύουσα της, αφού οι τρεις οπαδοί της ΑΕΚ που πήγαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκαν από εκείνους της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι καλά στην υγεία τους και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου διεκομίστηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του EHF Εuropean League του Χάντμπολ με τους 15, παριστάμενους, υποστηρικτές της «Ένωσης» να δέχονται επίθεση από, περίπου, 100 οπαδούς των «λιονταριών» που χρησιμοποίησαν πέτρες και λοστούς ως πολεμοφόδια.

Οι τρεις που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχτηκαν και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αποχώρησαν, αφού αποδείχθηκε ότι δεν είχαν κάτι σοβαρό.

Την ίδια στιγμή, η Πορτογαλική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για όσα έγιναν, ενώ η ΑΕΚ κατέθεσε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, αλλά και σε καταγγελία στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χάντμπολ.