Επίσημο: Ανανέωσε ο Τσιλιμπάρης στον Ολυμπιακό

Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε μονοετή επέκταση συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Επίσημο: Ανανέωσε ο Τσιλιμπάρης στον Ολυμπιακό

«Κάτοικος Πειραιά» θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, ο οποίος την Τετάρτη (27/6) υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Η παραμονή του έμπειρου τερματοφύλακα στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ επισημοποιήθηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης από τον Ερασιτέχνη, στην οποία περιλαμβάνονται και δηλώσεις του διεθνή γκολκίπερ:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσιλιμπάρη. Ο διεθνής τερματοφύλακας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Κώστας Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που η ομάδα μου δείχνει εμπιστοσύνη και για την επόμενη σεζόν. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς του Ολυμπιακού, θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις"».

Ο Τσιλιμπάρης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της επικής ανατροπής του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ, ενώ αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε στην κάμερα του fosonline.gr για το σπουδαίο επίτευγμα των «ερυθρόλευκων», αποκαλύπτοντας παράλληλα και ποια ομάδα υποστηρίζει!