ΟΧΕ: «Άστοχη και βεβιασμένη απόφαση»

Με ανακοίνωση της η ΟΧΕ χαρακτήρισε άστοχη και βεβιασμένη την απόφαση της νέας αναβολής των πρωταθλημάτων του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

ΟΧΕ: «Άστοχη και βεβιασμένη απόφαση»

Με αφορμή τη νέα αναβολή των πρωταθλημάτων χάντμπολ η ΟΧΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτήρισε μεταξύ άλλων άστοχη την απόφαση.

Xαρδαλιάς- Lockdown: Μόνο αυτά τα πρωταθλήματα συνεχίζουν

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκφράζει την εντονότατη δυσαρέσκεια της για την άστοχη και βεβιασμένη απόφαση να ανασταλούν εκ νέου οι δραστηριότητες των Πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών αλλά και γενικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αποδεδειγμένα, οι προπονήσεις και οι αγώνες με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη συνεχή διενέργεια τεστ, όχι μόνο δεν είναι επιβαρυντικοί παράγοντες στα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας, αλλά δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες εστίες ασφάλειας.

Περιμένουμε διαφορετικές τις αυριανές αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, ύστερα από ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπως πληροφορηθήκαμε, τις οποίες στηρίζουμε.

Η Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει συνεδρίαση του Δ.Σ. σήμερα το βράδυ για να συζητηθούν τα νέα δεδομένα και να καθοριστεί η στάση του αθλήματος, ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας