Χάντμπολ: Κόντρα στη Μάλαγα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Την Ισπανική Μάλαγα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του EHF European Women's Cup. Στις 13 ή 14/2 ο πρώτος αγώνας και μια εβδομάδα αργότερα η ρεβάνς.

Χάντμπολ: Κόντρα στη Μάλαγα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Τον αντίπαλό της στη φάση των «8» του EHF European Women's Cup έμαθε σήμερα (19/1) η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυρες» θα παίξουν με τη Μάλαγα ενώ έγινε γνωστό και το...ζευγάρωμα για την φάση των «4».

«Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση τόσο για την προημιτελική, όσο και για την ημιτελική φάση του EHF European Women's Cup, το μεσημέρι της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, στα γραφεία της EHF στη Βιέννη της Αυστρίας, με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ Mateco.

Διαβάστε Επίσης

Τρίτη και φαρμακερή!

Το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ το οποίο πέρασε από τους «32» αποκλείοντας την μαλτέζικη Kavallieri RS2, από την φάση των «16» την κροατική ZRK Bjelovar, με το απόλυτο των νικών και στις δύο φάσεις, συνεχίζει ακάθεκτο το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Αντίπαλος στην προημιτελική φάση είναι η Rincon Fertilidad Malaga από την Ισπανία, ενώ αν ο Δικέφαλος προκριθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των HC Galychanka Lviv - Club Balonman Atletico Guardes.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της EHF, οι δύο αγώνες της προημιτελικής φάσης είναι προγραμματισμένοι για τις 13-14 Φεβρουαρίου, με τις ρεβάνς αυτών να πραγματοποιούνται μία εβδομάδα αργότερα» αναφέρει στην ενημέρωσή του για την κλήρωση ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.