Αρβανίτης: «Είμαστε αισιόδοξοι για το ματς με τη Σερβία»

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (13/1, 18.00) τη Σερβία για τον 1ο προκριματικό όμιλο του ΕURO 2022 και ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης, δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την έκβαση του αγώνα.

Αρβανίτης: «Είμαστε αισιόδοξοι για το ματς με τη Σερβία»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: "Πρώτος αγώνας του ομίλου. Ο στόχος για εμάς είναι ξεκάθαρος από την αρχή, ερχόμαστε από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας που σημαίνει ότι πρέπει να πάμε σε υπέρβαση, αρχικά να κυνηγήσουμε το Βέλγιο και από κει και μετά να διεκδικήσουμε βαθμούς από την Σερβία και την Γαλλία. Η Σερβία δείχνει πολύ έτοιμη, όμως θεωρώ ότι αύριο θα δώσουμε ένα καλό αγώνα αύριο και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς που για εμάς θα είναι πολύ σημαντικοί στην εκκίνηση αυτού του ομίλου".

Ο διεθνής περιφερειακός Μπάμπης Δομπρής δήλωσε: "Έχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλό μας, ο οποίος είναι πολύ ισχυρός, το είδαμε στα παιχνίδια με τη Γαλλία. Ολοκληρώσαμε την ανάλυσή τους και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι".

Ο διεθνής αριστερός ίντερ Χρήστος Μυλωνάς επισήμανε: "Είναι το πρώτος μας παιχνίδι μετά από ένα χρόνο απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα που πήρε νίκη και ισοπαλία από τη Γαλλία. Έχουμε δουλέψει κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να έχουμε πιθανότητες για την πρόκρισή μας στο Euro 2022".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας