ΟΧΕ: Επιστολή στην Υγειονομική Επιτροπή και αναπροσαρμογή της μεταγραφικής περιόδου

Οι αποφάσεις τις οποίες έλαβε το ΔΣ της ομοσπονδίας χάντμπολ κατά την τελευταία συνεδρίασή του.

ΟΧΕ: Επιστολή στην Υγειονομική Επιτροπή και αναπροσαρμογή της μεταγραφικής περιόδου

Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και πήρε αποφάσεις σε δύο συγκεκριμένα θέματα.

Πρώτον, μέσω επιστολής που θα στείλει θα ζητήσει από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να επιτρέψει την επανέναρξη των προπονήσεων στα σωματεία της μεγάλης κατηγορίας αρχικά των ανδρών και των γυναικών, όπως και στην εθνική ομάδα των εφήβων.

Δεύτερον, θα εισηγηθεί την αναπροσαρμογή της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου ώστε να επωφεληθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι σύλλογοι και αθλητές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΧΕ μετά το τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ αναφέρει τα παρακάτω:

«Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε τα κάτωθι:

* Θα αποσταλεί αίτημα στην Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ με επισυναπτόμενα τα σχετικά πρωτόκολλα, για την επανέναρξη των προπονήσεων καταρχήν της Handball Premier και της Α1 Γυναικών, αλλά και για την Εθνική Εφήβων.

* Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συγκεκριμένη εισήγηση από τον αντιπρόεδρο της ΟΧΕ και πρόεδρο της Επιτροπής Μεταγραφών, Στέφανο Σταμούλη, σχετικά με την αναπροσαρμογή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου προς όφελος σωματείων και αθλητών».