Φιλικός αγώνας της Εθνικής με τον Ολυμπιακό στον Ρέντη - Οι κλήσεις σε άνδρες και εφήβους

Η Εθνική Ελλάδας προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Εuro 2022 και θα δώσει φιλικό τεστ με τον Ολυμπιακό μεθαύριο (21/10) στον Ρέντη. Ποιοι καλούνται στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ανδρών και εφήβων.

Φιλικός αγώνας της Εθνικής με τον Ολυμπιακό στον Ρέντη - Οι κλήσεις σε άνδρες και εφήβους

Φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα παίξει η εθνική ομάδα των ανδρών την ερχόμενη Τετάρτη 21/10 και ώρα 20:15. Το αγωνιστικό τεστ της «γαλανόλευκης» με αντίπαλους τους «ερυθρόλευκους» θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022.

Από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Αρβανίτη εκλήθησαν οι παρακάτω 18 αθλητές: Αραμπατζής, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Καλόμοιρος, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου, Τζηράς (ΑΕΚ), Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος (Διομήδης Άργους), Καρακεχαγιάς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Χουρσουντιάν, Βλάχος (Άρης Νίκαιας), Παπαβασίλης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μισαηλίδης (Αερωπός Έδεσσας), Παπάζογλου (Δράμα).

Κλήσεις και στην Εθνική Εφήβων

Με προπονήσεις σε Αθήνα (ΟΑΚΑ) και Θεσσαλονίκη («Σπίτι του Χάντμπολ») ξεκίνησε σήμερα (19/10) η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων ενόψει του Euro K18 2020, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο.

Οι αθλητές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γεωργιάδη και πήραν μέρος στις προπονήσεις είναι οι εξής:

Νότιο κλιμάκιο

Μπαμπατζανίδης, Κοτσιώνης, Στάθης, Δικαιούλιας, Βασιλείου, Κοβάνης, Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Ασλής, Παγιάτης, Αναστασίου, Γερουλάνος, Στεφανίτσης, Βασιλείου (ΑΣΕ Δούκα), Αναγνωστόπουλος (Διομήδης Άργους), Κουκουλάς (Ολυμπιακός).

Βόρειο κλιμάκιο

Γιορανίδης, Κυριακίδης, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Τόσκας, Βασιλείου (Προσοτσάνη), Παπάζογλου, Σίνα (Δράμα), Στανκίδης, Παπαγιάννης (Φίλιππος Βέροιας), Μουμτζιδέλης (Αερωπός Έδεσσας), Αλεξανδρίδης (Πυλαία), Σκούφας (Αρχέλαος Κατερίνης), Φαχουρίδης (Κιλκίς), Δάιος (Ζαφειράκης Νάουσας).