Toυς έδειξε κόκκινη και μπλε κάρτα

Διαβάστε τι έγραψαν οι διαιτητές του τελικού χάντμπολ Ολυμπιακός-ΑΕΚ, στο φύλλο αγώνα

Toυς έδειξε κόκκινη και μπλε κάρτα

Στον πέμπτο τελικό έγιναν δυο διακοπές, μια για υβριστικό σύνθημα προς τον Θεσσαλονικιό διαιτητή Κώστα Κατσίκη, και τη δεύτερη, 27 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη για συμπλοκή παικτών των δύο ομάδων.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα:
«Στο 49:35 υπήρξε μικρή διακοπή του αγώνα διότι οπαδοί του Ολυμπιακού αποκάλεσαν τον διαιτητή με το αντιαθλητικό σύνθημα ’’βούλγαρε”. Μετά από συστάσεις που έγιναν το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.
Στο 59:33 αποβλήθηκαν με κόκκινη και μπλε κάρτα(τους κράτησε τα δελτία) ο αθλητής της ΑΕΚ Βαμβακάς Χαράλαμπος και ο αθλητής του Ολυμπιακού Κρητικός Νικόλαος διότι συνεπλάκησαν μεταξύ τους και γρονθοκόπησε ο ένας τον άλλον. Τα δελτία των αθλητών κρατήθηκαν».

Δείτε το βίντεο της διακοπής του αγώνα

Μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης και με το σκορ στο 24-21 υπέρ του Ολυμπιακού οι παίκτες της ΑΕΚ επιχείρησαν να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα. Ο Βαμβακάς της ΑΕΚ έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Τζηρά και τα αίματα άναψαν. Προκλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών και έπεσαν ψιλές μεταξύ τους. Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος προκλήθηκε διατήρησε τη ψυχραιμία του και η κατάσταση δεν ξέφυγε από τον έλεγχο.

Οι «κιτρινόμαυροι» από τη στιγμή που έβλεπαν πως το παιχνίδι χάνεται επιχείρησαν να το τινάξουν στον αέρα. Δείτε το σχετικό βίντεο του fosonline.gr…