Οι προκλήσεις της ΑΕΚ (vid)

Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» βλέποντας ότι το παιχνίδι χάνεται επιχείρησαν να τον τινάξουν στον αέρα προκαλώντας επεισόδια.

Οι προκλήσεις της ΑΕΚ (vid)

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός κατακτώντας το πρώτο του πρωτάθλημα στο χάντμπολ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στις νίκες από την ΑΕΚ, αλλά παρόλα αυτά πήραν έκαναν την ανατροπή και πήραν τον τίτλο. Η ομάδα του Πειραιά στον πέμπτο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη νίκησε με 24-23 τους «κιτρινόμαυρους» φτάνοντας στη σπουδαία επιτυχία.

Μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης και με το σκορ στο 24-21 υπέρ του Ολυμπιακού οι παίκτες της ΑΕΚ επιχείρησαν να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα. Ο Βαμβακάς της ΑΕΚ έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Τζηρά και τα αίματα άναψαν. Προκλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών και έπεσαν ψιλές μεταξύ τους. Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος προκλήθηκε διατήρησε τη ψυχραιμία του και η κατάσταση δεν ξέφυγε από τον έλεγχο.

Οι «κιτρινόμαυροι» από τη στιγμή που έβλεπαν πως το παιχνίδι χάνεται επιχείρησαν να το τινάξουν στον αέρα. Δείτε το σχετικό βίντεο του fosonline.gr…