ΠΑΟΚ: Στην ανδρική ομάδα ο Βελισσαρίου

Την ένταξη του Γιώργου Βελισσαρίου στην πρώτη ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

ΠΑΟΚ: Στην ανδρική ομάδα ο Βελισσαρίου

Προερχόμενος από τις ακαδημίες του συλλόγου, ο Γιώργος Βελισσαρίου θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν τη συνέχιση παρουσίας του αθλητή, Γιώργου Βελισσαρίου, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου και πλέον θα αποτελεί μέλος του ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος το 2003, με ύψος 181cm, προέρχεται από τις ασπρόμαυρες ακαδημίες, από τις οποίες ξεκίνησε το 2014. Την περσινή σεζόν συμμετείχε στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας, ενώ φέτος συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ της.

Μετά την συμφωνία συνέχισης παρουσίας, ο Γιώργος Βελισσαρίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, με υπομονή, γιατί μόνο με αυτή μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τους προπονητές, κ. Παναγιώτη Γούσιο και κ. Δημήτρη Περβανά, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και υγεία για όλους».