Πάει για το "break" και την ισοφάριση

Μετά την επιβλητική του εμφάνιση την Τετάρτη στον τρίτο τελικό και την άνετη επικράτηση του, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον τέταρτο τελικό των πλέι οφ της Handball Premier με την ΑΕΚ, που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πάει για το "break" και την ισοφάριση
Eurokinissi

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (2/6), στις 15:00 (ΕΡΤ3) την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, με στόχο να φέρουν την σειρά των πλέι-οφ στο 2-2 και να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον πέμπτο τελικό την ερχόμενη Τετάρτη στο Ρέντη. Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα το μεσημέρι της Παρασκευής υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτης.

Δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Ζαραβίνα: «Εδώ που φτάσαμε όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί, πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από το δεύτερο παιχνίδι που παίξαμε στο ΟΑΚΑ. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται εξήντα λεπτά συγκέντρωση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες συναντήσουμε. Αν κρατήσουμε το πλάνο μας μπορούμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».