Για το 2-1 στο Ρέντη ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός και ΑΕΚ συγκρούονται στου Ρέντη την Τετάρτη 30/05 (17:30) με τους ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Για το 2-1 στο Ρέντη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών της Premier Handball και στο μυαλό των παικτών του Ζαραβίνα είναι η νίκη και μόνο αυτή, προκειμένου να συνεχιστεί η σειρά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους «κιτρινόμαυρους» στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και με ήττα το πρωτάθλημα τελειώνει, αφού η ΑΕΚ ήδη προηγείται με 2-0. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Γιώργος Ζαραβίνας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους του τους παίκτες του στη διάθεσή του προκειμένου να ξεκινήσει την ανατροπή στη σειρά από τον αυριανό (30/05) αγώνα.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο site της ομάδας, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Αντιλαμβανόμαστε όλοι σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το Ρέντη και να αποτελέσει τον 8ο παίκτη μας».

*Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior

*Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την ημέρα του αγώνα από τις 15:30 μέχρι την ώρα έναρξης.