ΠΑΟΚ: Ενισχύθηκε με τον Άρσιτς

Στην απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα, Ιγκόρ Άρσιτς, προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. 

ΠΑΟΚ: Ενισχύθηκε με τον Άρσιτς

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιγκόρ Άρσιτς ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τερματοφύλακας θα παραμείνει κάτοικος Ελλάδας καθώς πέρσι βρισκόταν στην ΑΕΚ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Διομήδη Άργους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Igor Arsic, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1989 στο Βούσεβατς της Σερβίας, ο Igor Arsic έχει ύψος 190cm και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο Igor Arsic έχει αγωνιστεί στις σέρβικες, Napredak και HC Radnicki, με την τελευταία να του προσφέρει τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αγωνίστηκε και στο SEHA League. Στη συνέχεια της καριέρας του, φόρεσε και τις φανέλες των HC Pelister και Rabotnik, από τα Σκόπια.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αποκτά την πρώτη του επαφή με το ελληνικό πρωτάθλημα όταν και μεταγράφεται στον Διομήδη Άργους. Την επόμενη αγωνιστική σεζόν, 2018-19, υπογράφει στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, συνεχίζοντας το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Igor Arsic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα για ακόμα μία χρονιά. Το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται κάθε χρόνο και είμαι χαρούμενος που θα είμαι κομμάτι του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι ικανοποιημένος από τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να τους πετύχουμε».