Ολυμπιακός: Ανανέωσαν Τσιλιμπάρης και Καραμπουρνιώτης

Ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης και ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης θα συνεχίσουν για ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν Τσιλιμπάρης και Καραμπουρνιώτης

Δύο σημαντικούς παίκτες θα διατηρήσει στο ρόστερ της η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη και τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραμονής του έμπειρου τερματοφύλακα: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη. Ο διεθνής τερματοφύλακας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ.»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο. Νιώθω τυχερός που φοράω στο στήθος τον έφηβο και με υπερηφάνεια θα αγωνιστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για αυτά που επιτάσσει το ειδικό βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραμονής του νεαρού πίβοτ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη. Ο διεθνής πίβοτ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση μου μετά από μια δύσκολη χρόνια για όλους. Είναι η τετάρτη χρόνια μου στο σύλλογο και χρειάζεται υπομονή, πίστη και πολύ δουλειά ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου όπως πάντα με κάθε τρόπο και ελπίζουμε να τον έχουμε όσο το δυνατόν γρήγοροτερα μαζί μας στο γήπεδο. Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».