Ο Κύργιος τα... έχωσε και στον Ζβέρεφ: «Πόσο εγωιστής είσαι;»

Ο Νικ Κύργιος αφού τα έψαλε στον Τζόκοβιτς τώρα στράφηκε κατά του Ζβέρεφ που πήγε σε πάρτι ενώ είχε δηλώσει πως θα μπει σε εθελοντική καραντίνα

Ο Κύργιος τα... έχωσε και στον Ζβέρεφ: «Πόσο εγωιστής είσαι;»

Ο Νικ Κύργιος από το «κακό παιδί» έχει περάσει στην αντεπίθεση και τα χώνει μια σε Τζόκοβιτς και τώρα στον Ζβέρεφ.

Επίθεση του Νικ Κύργιου στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον οποίο κατηγορεί για εγωϊσμό και θράσος. Ο Γερμανός πρωταθλητής, την περασμένη εβδομάδα, υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, όταν συμμετείχε στο περιφερειακό τουρνουά τένις «Adria Tour», μία εκδήλωση με πρωτοβουλία του Νόβακ Τζόκοβιτς για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Κύργιος τα… χώνει για Τζόκοβιτς: «Μην με ξαναπείτε ανεύθυνο» (pic)

Ο Ζβέρεφ, Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, αγωνίστηκε και στην πρώτη φάση του τουρνουά στο Βελιγράδι, αλλά και στη δεύτερη στο Ζαντάρ, όπως και οι τενίστες Γκριγκόρ Ντιμτιρόφ από τη Βουλγαρία και Μπόρνα Τσόριτς από την Κροατία, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Οταν έμαθε το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, ο Ζβέρεφ έσπευσε, αν και ήταν αρνητικό, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από όσους έθεσε σε κίνδυνο συμμετέχοντας στο τουρνουά και ο 23χρονος Γερμανός τενίστας δεσμεύτηκε πως θα μπει σε καραντίνα, όπως του συνέστησαν οι γιατροί.

Ζβέρεφ: «Ζητώ συγγνώμη σε όσους έθεσα σε κίνδυνο» (pic)

Χθες, όμως, εθεάθη να διασκεδάζει σε ένα πολυπληθές πάρτυ του Γερμανού σχεδιαστή μόδας Φιλίπ Πλεν, προκαλώντας την οργή του Κύργιου: «Ξύπνησα σήμερα και είδα κι άλλα αμφιλεγόμενα πράγματα να συμβαίνουν στον κόσμο. Αυτό όμως που μου κόλλησε ήταν ο Σάσα Σβέρεφ. Πόσο εγωιστής μπορεί να είσαι;

Δηλαδή, αν έχεις το θράσος να δεσμευτείς ότι θα μπεις σε εθελοντική καραντίνα για 14 ημέρες και ζητάς συγγνώμη σε όσους εξέθεσες σε κίνδυνο, τουλάχιστον να έχεις την εντιμότητα να τηρήσεις τη δέσμευση σου. Μείνε μαζί με την κοπέλα σου 14 ημέρες σε απομόνωση και όχι να χορεύεις σε πάρτι. Αυτός ο κόσμος του τένις με εκνευρίζει, σοβαρά», τόνισε ο Κύργιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.