Ζβέρεφ: «Ζητώ συγγνώμη σε όσους έθεσα σε κίνδυνο» (pic)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έκανε το τεστ για κορονοϊό και επέστρεψε στην πατρίδα του, ενώ ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ζήτησε συγγνώμη σε όσους έθεσε σε κίνδυνο.

Ζβέρεφ: «Ζητώ συγγνώμη σε όσους έθεσα σε κίνδυνο» (pic)

Αντίθετα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς που αρνήθηκε, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Ο Γερμανός τενίστας συμμετείχε στο περιφερειακό τουρνουά τένις «Adria Tour», μία εκδήλωση με πρωτοβουλία του «Νόλε» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τζόκοβιτς: Έφυγε από την Κροατία χωρίς να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό

Ο Ζβέρεφ, νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, αγωνίστηκε και στην πρώτη φάση του «Adria Tour» στο Βελιγράδι, αλλά και στη δεύτερη στο Ζαντάρ, όπως και οι τενίστες Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ από τη Βουλγαρία και Μπόρνα Τσόριτς από την Κροατία, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Όταν έμαθε το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, ο Ζβέρεφ έσπευσε, αν και ήταν αρνητικό, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από όσους έθεσε σε κίνδυνο συμμετέχοντας στο τουρνουά.

Ο 23χρνος Γερμανός τενίστας Αλεξάντερ Ζβέρεφ έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: «Μόλις έμαθα τα νέα ότι η ομάδα μου κι εγώ είμαστε αρνητικοί στο τεστ για τον Covid-19. Απολογούμαι εκ βαθέων σε οποιονδήποτε δυνητικά έθεσα σε κίνδυνο συμμετέχοντας σε αυτό το τουρνουά. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες για αυτοαπομόνωση, όπως μου συνέστησαν οι γιατροί μας. Ως ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας, η ομάδα μου κι εγώ θα συνεχίσουμε να υποβαλλόμαστε σε τεστ για κορονοϊό. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όποιον βρέθηκε θετικός. Μείνετε ασφαλείς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ