Θετικός στον κορονοϊό και ο Τζόκοβιτς!

Ούτε ο Νόβακ Τζόκοβιτς γλίτωσε από το νέο κορονοϊό, καθώς την Τρίτη (23/6) έγινε γνωστό ότι το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις ανδρών βρέθηκε θετικός στον ιό. Ίδια μοίρα και για τους Μπόρνα Τσόριτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Βίκτορ Τροΐτσκι, που επίσης πήραν μέρος στο τουρνουά επίδειξης Adria Tour που διοργάνωσε ο Σέρβος.

Θετικός στον κορονοϊό και ο Τζόκοβιτς!

Καταστροφικό αποδείχθηκε το τουρνουά επίδειξης Adria Tour το οποίο διοργάνωσε προ λίγων ημερών ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς τουλάχιστον τέσσερις αθλητές που συμμετείχαν σε αυτό βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό!

Ένας εξ αυτών είναι και ο ίδιος ο Σέρβος, ο οποίος δέχθηκε -δικαίως- δριμεία κριτική για το γεγονός ότι δεν επιθυμούσε να κάνει τεστ για τον ιό, αλλά και για την αρνητική του στάση απέναντι σε ένα πιθανό εμβόλιο κατά του Covid-19.

Σε δήλωσή του μετά τη δημοσιοποίηση των θετικών του εξετάσεων για τον ιό, ο «Νόλε» ζήτησε δημόσια συγνώμη λέγοντας τα ακόλουθα:

«Λυπάμαι πραγματικά για την κάθε ξεχωριστή περίπτωση μόλυνσης με τον ιό. Ελπίζω ότι δεν θα επηρεάσει την υγεία των προσβληθέντων και ότι όλοι θα είναι καλά».

Να σημειώσουμε ότι πέρα από τον Τζόκοβιτς, θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν επίσης οι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Βίκτορ Τροΐτσκι και Μπόρνα Τσόριτς, οι οποίοι πήραν μέρος στο τουρνουά επίδειξης που διοργάνωσε ο Σέρβος τενίστας.

Ο Τζόκοβιτς πρόσθεσε στη δήλωσή του: «Μόλις φτάσαμε στο Βελιγράδι, κάναμε τεστ τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου Γελένα. Είμαστε και οι δύο θετικοί, ενώ τα παιδιά μας βγήκαν αρνητικά».