Τζόκοβιτς: Έφυγε από την Κροατία χωρίς να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό

Ο  Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε στην Κροατία για τον τελικό του  Adria Tour ο οποίος δεν έγινε και ο Σέρβος επέστρεψε στην πατρίδα του χωρίς να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό.

Τζόκοβιτς: Έφυγε από την Κροατία χωρίς να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γύρισε στην πατρίδα του χωρίς να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό παρόλο που και ο προπονητής του βρέθηκε θετικός στον ιό.

Η προσβολή του Γκριγκόρ Ντιμίτροφ και του Μπόρνα Κόριτς από κορονοϊό, είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση του τελικού στο Adria Tour, που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε χώρες των Βαλκανίων.

Όπως μάλιστα αναφέρεται στην ιστοσελίδα SportKlub, οι διοργανωτές του τουρνουά έκαναν γνωστό, ότι ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, έφυγε από την Κροατία χωρίς να υποβληθεί σε έλεγχο για κορονοϊό. Σύμφωνα, πάντα, με την SportKlub, ο προπονητής του «Νόλε», Μάρκο Πανίκι και ο προπονητής του Ντιμιτρόφ, Κρίστιαν Γκροχ, βρέθηκαν «θετικοί» στον κορονοϊό.

Επιστρέφοντας στο Βελιγράδι, ο Τζόκοβιτς θα επισκεφτεί έναν επιδημιολόγο και τον ιατρό του, προκειμένου ν΄ ακολουθήσει τις συστάσεις τους και όσα προβλέπονται από το σχετικό πρωτόκολλο.