Ο Κύργιος έκανε τατουάζ τον Λεμπρόν Τζέιμς και παραδέχεται τον Ναδάλ! (pics)

Μετά τον φόρο τιμής που απέδωσε στον Κόμπι Μπράιαντ μέσω τατουάζ στο μπράτσο του, ο Νικ Κύργιος έκανε το ίδιο και για έναν ακόμη αγαπημένο παίκτη του από το ΝΒΑ, τον Λεμπρόν Τζέιμς! Η ατάκα παραδοχής του για τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Κύργιος έκανε τατουάζ τον Λεμπρόν Τζέιμς και παραδέχεται τον Ναδάλ! (pics)

Η λατρεία του Νικ Κύργιου για το μπάσκετ και ειδικά για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είναι πασίγνωστη, κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τον φόρο τιμής που απέδωσε ο Αυστραλός τενίστας στον Κόμπι Μπράιαντ αμέσως μετά τον θάνατό του.

Το «bad boy» του τένις είχε εμφανιστεί με φανέλα Κόμπι με το νούμερο 8 σε αγώνα του κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ έκανε και τατουάζ στο μπράτσο του με τη μορφή του αείμνηστου γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ένας, όμως, αθλητής του ΝΒΑ που αποτελεί αγαπημένο του Κύργιου είναι και ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος επίσης δεν θα μπορούσε να λείπει από το... μπράτσο του Αυστραλού, με τον 24χρονο τενίστα να δείχνει το νέο του τατουάζ μέσω φωτογραφιών:

Πέρα από την αγάπη του Κύργιου για το ΝΒΑ, ενδιαφέρον έχει και η πρόσφατη παραδοχή του για την αξία του Ραφαέλ Ναδάλ, τον οποίο ο Αυστραλός έχει κατακεραυνώσει πολλάκις στο παρελθόν.

Σε ραδιοφωνική εκπομπή του με τον φίλο του Θανάση Κοκκινάκη, ο Κύργιος ρωτήθηκε για τα στοιχεία που θα είχε κατά τη γνώμη του ο τέλειος τενίστας, με τον Αυστραλό να παραδέχεται πως «το μυαλό του Ναδάλ» θα συμπεριλαμβανόταν σε αυτά.