Νέα δωρεά του Τζόκοβιτς, αυτή τη φορά στην Ιταλία!

Συνέχεια στις φιλανθρωπικές ενέργειές του έδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μετά τις Ισπανία και Σερβία βοήθηκε και την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα νοσοκομείο του Μπέργκαμο, μίας περιοχής του πλήττεται από τον κορονοϊό. 

Νέα δωρεά του Τζόκοβιτς, αυτή τη φορά στην Ιταλία!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση ανθρωπιάς, καθώς ύστερα από τις πολύτιμες δωρεές σε νοσοκομεία της Σερβίας και της Ισπανίας βοήθησε και την Ιταλία, κάνοντας μια νέα γενναιόδωρη προσφορά σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο που πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού.

«Αγαπητή Ιταλία, ακόμα και αν βρίσκεσαι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ξέρω πως δεν είσαι μόνη σε αυτό. Σε υποστηρίζουμε, στέλνουμε την αγάπη μας, τις προσευχές μας και ελπίζουμε να μείνεις δυνατή για να ξεπεράσεις αυτές τις δύσκολες μέρες. Μείνε δυνατή, θαρραλέα, αισιόδοξη, υγιής και ενωμένη. Όλα θα πάνε καλά», έγραψε σε μήνυμά του ο Νόλε.

Ενώ από τη μεριά του ο διευθυντής του ASTT Bergamo Ovest, Πίτερ Άσεμπεργκς, σχετικά με την κίνηση και την προσφορά του Τζόκοβιτς σχολίασε:

«Ποτέ δεν περίμενα να δω μια τόσο μεγάλη δωρεά στον τραπεζικό μας λογαριασμό, ακόμα κι από ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο. Όπως διάβασα, ένας από τους δωρητές μας είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Αντέδρασα συναισθηματικά όταν το έμαθα».