Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μίνι ταινία με μπίρα Corona και «Stranger Things»! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα από το επίσημο κανάλι του στο youtube αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο κόσμος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και τι κάνει ο ίδιος για να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο του στο Μονακό όπου βρίσκεται.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μίνι ταινία με μπίρα Corona και «Stranger Things»! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα από το επίσημο κανάλι του στο youtube αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο κόσμος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και τι κάνει ο ίδιος για να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο του.

Στο βίντεο διάρκειας 31 λεπτών (!) υπάρχει μπροστά από τον σπουδαίο Έλληνα τενίστα μια μπίρα Corona, ενώ ο Τσιτσιπάς μιλάει στους θαυμαστές του ακούγοντας τη μουσική από το «Stranger Things». Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στο Μονακό.

«Νιώθω ότι παχαίνω», είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση λόγω της καραντίνας.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος στο βίντεο, δεν παίζει τένις και προσπαθεί να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής έτσι ώστε να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, όσο φυσικά αυτό είναι εύκολο.

Στο Μονακό, όπου διαμένει αυτές τις μέρες, διαβάζει βιβλία και, όπως είπε, προσπαθεί να βελτιώσει τις γνώσεις του αλλά και το λεξιλόγιό του, εκμεταλλευόμενος τον ελεύθερο χρόνο που έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

«Είναι όμορφο να σας βλέπω ξανά. Η ώρα έχει έρθει. Διαβάζω βιβλία και προσπαθώ να βρω νέους διαδρόμους μόρφωσης, να βελτιώσω τις γνώσεις μου και το λεξιλόγιό μου», είπε μεταξύ άλλων ο Τσιτσιπάς.

Για την μπίρα Corona που έχει δίπλα του σημείωσε: «Δεν είναι αστείο, ξέρετε γιατί μιλάω, αλλά δεν είναι αστείο, δεν είναι, απλώς έτυχε να έχω την μπίρα στο ψυγείο μου».

Δείτε το βίντεο