Τσιτσιπάς: «Ίσως με κλείσει στο δωμάτιό μου!» - Κύργιος: «Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε το ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης (7/1) με τον Νικ Κύργιο, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Έλληνα άσο για τη συμπεριφορά του.

Τσιτσιπάς: «Ίσως με κλείσει στο δωμάτιό μου!» - Κύργιος: «Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα»

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος προσέφεραν ένα πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι στους φίλους του τένις που βρέθηκαν στο κορτ του Μπρίσμπεϊν για να τους παρακολουθήσουν το πρωί της Τρίτης (7/1), με νικητή τον δεύτερο.

Τσιτσιπάς - Κύργιος 1-2: Ήττα παρά τη μεγάλη προσπάθεια για το Στέφανο (vids)

Σε ένα σημείο του ματς ο Έλληνας άσος εκνευρίστηκε στον... υπερθετικό, χτυπώντας επανειλημμένα τη ρακέτα του με αποτέλεσμα να χτυπήσει άθελά του τον πατέρα του Απόστολο, που καθόταν δίπλα του!

Ο Τσιτσιπάς εκνευρίστηκε και τραυμάτισε τον πατέρα του για ένα χαμένο σετ από τον Κύργιο (vid)

Μετά το παιχνίδι ο Στέφανος σχολίασε το γεγονός με μια δόση χιούμορ, λέγοντας τα εξής: «Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς. Ίσως (σ. ο πατέρας) με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία!».

Το συμβάν κλήθηκε να σχολιάσει και ο Κύργιος, γνωστός επίσης για τα ξεσπάσματά του στα κορτ, με τον Αυστραλό άσο να υπερασπίζεται τον Τσιτσιπά: «Δε νομίζω να το ήθελε. Δε νομίζω ότι πρέπει να δίνετε τόση σημασία, για να είμαι ειλικρινής. Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα στην ένταση της στιγμής, προφανώς και ήταν ατύχημα».