Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς 2-1: Είναι πλέον ο κακός του «δαίμονας» και με ανατροπή! (highlights)

Ο Έλληνας τενίστας έχει αποδειχθεί ως ο κακός... δαίμονας του Σέρβου σταρ, αφού για ακόμα μια φορά ανατρέποντας το σκορ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship. 

Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς 2-1: Είναι πλέον ο κακός του «δαίμονας» και με ανατροπή! (highlights)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-1 (3-6, 7-6, 6-4) , κάνοντας ξανά την ανατροπή, τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο πλαίσιο των ημιτελικών του Mubadala World Tennis Championship.

Τα καλύτερα του ματς Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς (vids)

Ο Έλληνας αθλητής κατάφερε να επιβληθεί στον Σέρβο σταρ για 3η φορά στην καριέρα του, ενώ οι 2 από αυτές είναι μέσα στο έτος που διανύουμε.

Να σημειώσουμε πως ο Τσιτσιπάς συμμετέχει για πρώτη φορά στο τουρνουά και με τη νίκη του απέναντι στον Τζόκοβιτς εκθρονίζει των επί 4 φορές κάτοχο του τίτλου.

Ο Σέρβος μπήκε δυνατά φτάνοντας γρήγορα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3. Ο «Tsitsifast» παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω, ίδρωσε και μετά από ένα μεγάλο γκέιμ κατάφερε να ισοφαρίσει κερδίζοντας με 7-6. Σε εκείνο το σημείο άρχισε να φαίνεται πως το γήπεδο «έγερνε» καθώς ο Τσιτσιπάς με όπλο τα σερβίς του επιβλήθηκε με 6-3 γκέιμ στο 3ο και τελευταίο σετ.

Ο Στέφανος τώρα περιμένει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Ναδάλ - Κατσάνοφ.

Τα highlights του αγώνα: