Τζόκοβιτς: «Πιστεύω στον εαυτό μου, όλα θα γίνουν»

Δεν χάνει την αισιοδοξία του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά τις απανωτές αποτυχίες του τελευταίου χρόνου.

Τζόκοβιτς: «Πιστεύω στον εαυτό μου, όλα θα γίνουν»

Ο πρώην κορυφαίος τενίστας του κόσμου και κάτοχος 12 τίτλων Grand Slam, έχει συμπληρώσει ένα χρόνο που βρίσκεται μακριά από κάθε τίτλο σε οποιοδήποτε τουρνουά, αλλά και μακριά από τον καλό εαυτό του, αφού όπου έχει αγωνιστεί, έχει υποστεί πρόωρους αποκλεισμούς. Ειδικότερα μέσα στο 2018 έχει χάσει 5 από τα 10 ματς που έχει δώσει, τα δύο εξ αυτών από τενίστες που βρίσκονται εκτός «top-100» και πλέον ο ίδιος βρίσκεται εκτός της κορυφαίας δεκάδας (νο 12).


Γεννημένος μαχητής ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και κάθε φορά ευελπιστεί στο καλύτερο. Τώρα υπάρχει μπροστά η πρόκληση του Ρολάν Γκαρός και ο ίδιος πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος.


«Το πιο σημαντικό είναι να βελτιώσω πάλι την φυσική κατάσταση. Μετά όλα θα γίνουν και πολύ σύντομα ελπίζω ότι θα ξαναέρθουν τα καλά αποτελέσματα. Θέλω να συνεχίσω στο υψηλότερο επίπεδο και έχω κίνητρο που στοχεύει ψηλά. Πάνω σε αυτό δεν έχει αλλάξει κάτι», δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του και πρόσθεσε:

«Πιστεύω στον εαυτό μου».


Ο 31χρονος Σέρβος τενίστας θα είναι παρών στο όπεν της Μαδρίτης, που αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ θα αγωνιστεί και σε αυτό της Ρώμης, πριν πάει στο Ρολάν Γκαρός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ