Τσιτσιπάς: «Τα είπα όντως αυτά στον Μεντβέντεφ και το έχω μετανιώσει» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχθηκε ότι είχε μιλήσει άσχημα προς τον Ρώσο αντίπαλό του στον μεταξύ τους αγώνα που είχε γίνει τον Μάρτιο του 2018.

Τσιτσιπάς: «Τα είπα όντως αυτά στον Μεντβέντεφ και το έχω μετανιώσει» (vid)

Ύστερα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ξορκίσει τον «κακό του δαίμονα» Ντανίλ Μεντβέντεφ, καθώς τον νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο πλαίσιο των ATP Finals.

ATP Finals: Tσιτσιπάς - Μεντβέντεφ 2-0: Ξόρκισε την κατάρα (highlights)

Μια μέρα μετά τη σπουδαία νίκη του, ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στο περιβόητο παιχνίδι του με τον Μεντβέντεφ που έγινε τον Μάρτιο του 2018 και παραδέχθηκε ότι όντως είχε μιλήσει άσχημα στον Ρώσο αντίπαλό του, γεγονός που πλέον έχει μετανιώσει.

«Είχα... τσαντιστεί και είπα αυτό που είπα, το οποίο έχω μετανιώσει. Όμως τότε ήμουν πολύ εκνευρισμένος για τον τρόπο που είχαν εξελιχθεί τα πράγματα», είπε αρχικά ο Στέφανος, για να συνεχίσει:

«Πλέον έχω ξεχάσει εντελώς το παρελθόν. Βέβαια, η χημεία μας στο γήπεδο δεν είναι και η καλύτερη που μπορείς να βρεις στο tour. Δεν γίνεται να τα πηγαίνεις καλά με όλους.

Δεν τον μισώ σε καμία περίπτωση, απλά -όπως είπε κι αυτός- δεν θα πάμε μαζί και για... φαγητό! Σίγουρα τον σέβομαι. Είναι φιναλίστ σε grand slam, κάτι που σέβομαι πολύ».