Τσιτσιπάς: «Ευχαριστώ τους Έλληνες, ανατριχιάζω με αυτή την νίκη» (vid)

Ο Τσιτσιπάς ισοπέδωσε με 2-0 σετ τον Μεντβέντεφ στο πλαίσιο των ATP Finals και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Διαβάστε τι δήλωσε ο Έλληνας τενίστας ύστερα από την λήξη της αναμέτρησης. 

Τσιτσιπάς: «Ευχαριστώ τους Έλληνες, ανατριχιάζω με αυτή την νίκη» (vid)

Ιδιαίτερη η σημερινή (11/11) νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς όχι μόνο κέρδισε τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ για πρώτη φορά (2-0 σετ), αλλά έκανε και την πρώτη του νίκη σε ATP Finals!

ATP Finals: Tσιτσιπάς - Μεντβέντεφ 2-0: Ξόρκισε την κατάρα (highlights)

Ο νεαρός τενίστας ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μετά την τόσο σημαντική στιγμή της καριέρας, καθώς σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα, τόνισε μεταξύ άλλων πως ήταν μια από τις δυσκολότερες νίκες που έχει κάνει, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο αλλά και τους Έλληνες που παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Λονδίνου (Ο2 Arena) για να τον στηρίξουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου:

«Είναι μια από τις πιο δύσκολες και πιο σημαντικές μου νίκες. Έδωσα μια μεγάλη ώθηση στον εαυτό μου μ' αυτή τη νίκη. Το τελευταίο γκέιμ ήταν από τα πιο δύσκολα που έχω παίξει.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις ένα παιχνίδι όταν ξέρεις πως έχεις χάσει 5 φορές από τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Θα πάλευα μέχρι να κερδίσω.

Ευχαριστώ τους θεατές για την βοήθεια. Ευχαριστώ τους Έλληνες, βλέπω ελληνικές σημαίες. Ανατριχιάζω μ' αυτή τη νίκη.

Παρακολούθησα το τουρνουά για πρώτη φορά το 2010 στην τηλεόραση και ήταν όνειρο μου να συμμετάσχω. Χρειάστηκαν πάρα πολλά να φτάσω ως εδώ. Είναι μεγάλη τιμή που είμαι εδώ σ' αυτό το γήπεδο σ' αυτό το τουρνουά»