Μεντβέντεφ: «Δεν παίρνω πλέον στα σοβαρά τον Τσιτσιπά!»

Η αντίδραση του Μεντβέντεφ για τα σχόλια του Τσιτσιπά περί «βαρετού παιχνιδιού» του Ρώσου τενίστα.

Μεντβέντεφ: «Δεν παίρνω πλέον στα σοβαρά τον Τσιτσιπά!»

Η ατάκα του Στέφανου Τσιτσιπά περί «βαρετού» παιχνιδιού από την πλευρά του Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον τελευταίο.

Ο Ρώσος τενίστας, ο οποίος μετά τη νίκη του επί του Στέφανου στον ημιτελικό του Shanghai Masters επικράτησε και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό για να σηκώσει το τρόπαιο, πληροφορήθηκε για το σχόλιο του Έλληνα άσου και απάντησε με απόλυτη... ειλικρίνεια:

«Είπε ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό; Αλήθεια τώρα; Ε, δεν θα τσακωθώ μαζί του. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Αν κάποιος θεωρεί ότι είναι βαρετό, εντάξει, δεν είναι μεγάλο θέμα. Σίγουρα δεν είμαστε φίλοι με τον Τσιτσιπά, αλλά ούτε και εχθροί. Είμαστε απλά συνάδελφοι».

Και συνέχισε ο Μεντβέντεφ σε σκληρό ύφος: «Όλοι οι παίκτες μπορούν να πουν κάτι αρνητικό για τους αντιπάλους τους. Αλλά δεν παίρνω πλέον στα σοβαρά τον Τσιτσιπά. Ιδιαίτερα μετά τα σχόλιά του για τους πανηγυρισμούς στο Laver Cup. Είπε ότι "τον ανάγκασαν να πιει αλκοόλ" και πρόσθεσε "μαμά, ήταν αηδιαστικό". Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζβέρεφ: «Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ έχουν... περίεργη σχέση!»

Ο... βαρετός Μεντβέντεφ και το λάθος του Τσιτσιπά

Τσιτσιπάς: «Βαρετό να παίζεις με τον Μεντβέντεφ!»