Νοκ άουτ ο Ναδάλ από τη Σαγκάη!

Δεν θα αγωνιστεί καθόλου στην Ασία και φέτος ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας, εξαιτίας τραυματισμού στον καρπό.

Νοκ άουτ ο Ναδάλ από τη Σαγκάη!

Ούτε και η φετινή χρονιά πήγε καλά για τον Ραφαέλ Ναδάλ σε ό,τι έχει να κάνει με τους αγώνες που επιθυμούσε να δώσει μπροστά στο ασιατικό κοινό.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος την Παρασκευή (4/10), αποσύρει τη συμμετοχή του από το «Shanghai Rolex Masters» εξαιτίας του τραυματισμού του στον καρπό, ο οποίος εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και δεν θα του επιτρέψει να συμμετάσχει στο τουρνουά της Σαγκάης.

Ο ίδιος με δήλωσή του εξήγησε σχετικά με την αποχώρησή του:

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω πως δε θα αγωνιστώ στη Σαγκάη αυτή τη χρονιά. Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που το κάνω και στην Κίνα έχω θαυμάσιους θαυμαστές. Είναι ένα εκπληκτικό τουρνουά και ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη του κόσμου. Όμως, όπως όλοι γνωρίζετε, είχα ένα πρόβλημα με τον αριστερό μου καρπό στο Laver Cup και δεν ήταν αρκετός ο χρόνος για να αναρρώσω και να επιστρέψω στις προπονήσεις. Ελπίζω να βρεθώ ξανά στη Σαγκάη το 2020».

Να σημειώσουμε ότι ο Ναδάλ είναι ο όγδοος αθλητής που εγκαταλείπει το φετινό τουρνουά στη Σαγκάη, καθώς είχαν προηγηθεί οι Νικ Κύργιος, Σταν Βαβρίνκα, Κέι Νισικόρι, Κέβιν Άντερσον, Μίλος Ράονιτς, Λάσλο Ντζέρε και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.