US Open 2019: «Υπερηχητική» Σάκκαρη, συνέτριψε τη Τζιόρτζι! (vid)

Σε τρομερή κατάσταση η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, πέρασε με επιβλητικό τρόπο το εμπόδιο της Ιταλίδας στον 1ο γύρο του «Flashing Meadows». Δείτε σε βίντεο την ψυχρή χειραψία της Τζιόρτζι μετά το τέλος του αγώνα!

US Open 2019: «Υπερηχητική» Σάκκαρη, συνέτριψε τη Τζιόρτζι! (vid)

Ούτε που... είδε η Μαρία Σάκκαρη την πρώτη της αντίπαλο στο φετινό US Open!

Μέσα σε διάστημα μικρότερο της μίας ώρας (57 λεπτά για την ακρίβεια) η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνέτριψε την Ιταλίδα Καμίλα Τζιόρτζι (Νο 48) με 6-1, 6-0 και πέρασε πανηγυρικά στον επόμενο γύρο του φημισμένου Αμερικανικού Grand Slam!

Η Σάκκαρη είχε συνολικά 56 κερδισμένους πόντους στο ματς έναντι μόλις 27 της Ιταλίδας, ενώ κατάφερε να πάρει τους 11 από τους συνολικά 20 πόντους στο πρώτο σερβίς της αντιπάλου της!

Αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, πάντως, ήταν η συμπεριφορά της Τζιόρτζι αφότου τελείωσε το παιχνίδι. Στην καθιερωμένη χειραψία μετά το φινάλε, η Ιταλίδα έδωσε «άψυχα» το χέρι της στη Σάκκαρη, ούσα εμφανώς ενοχλημένη από τη συντριβή που είχε υποστεί!

Δείτε το βίντεο:

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη στο «Flashing Meadows» θα είναι η 33χρονη Κινέζα Σουάι Πενγκ (Νο 118), η οποία επικράτησε 6-2, 7-6 (5) της Βάρβαρα Λεπτσένκο από τις ΗΠΑ (Νο 117).