Η αφιέρωση του Τζόκοβιτς (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τον τίτλο στο Wimbledon, αλλά υποκλίθηκε στο ταλέντο του Ρότζερ Φέντερερ. «Έδειξε πως στα 37 του δεν έχει τελειώσει», τόνισε.

Η αφιέρωση του Τζόκοβιτς (vid)

O Nόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τον πέμπτο τίτλο της ιστορίας του στο Wimbledon, απέναντι σε έναν τελικό που είχε διάρκεια σχεδόν 5 ώρες. Ο Σέρβος τενίστας στις δηλώσεις του υποκλίθηκε στο ταλέντο του Ρότζερ Φέντερερ, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε τα εξής: «Αν δεν ήταν ο πιο συναρπαστικός τελικός που έχω παίξει ήταν σίγουρα στο τοπ 3. Έπαιξα κόντρα σε ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών και τον οποίο σέβομαι. Είχαμε και οι δύο την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχίδι. Είναι περίεργο να παίζεις τάι μπρέικ μετά το 12-12.

Ο Ρότζερ έδειξε σε όλους ότι στα 37 σου δεν έχεις τελειώσει. Όταν ήμουν μικρός σαν παιδί ονειρευόμουν να συμμετάσχω σε αυτό το τουρνουά και να το κατακτήσω μία φορά. Έβαζα διάφορα αντικείμενα στο δωματιό μου και ονειρεόυμουν να το κατακτώ. Είναι ξεχωριστό να είναι εδώ η οικογένεια και ο γιος μου. Αυτό είναι για την σύζυγό μου και την κόρη μου. Το να έχω εδώ τους γονείς μου μαζί μου ήταν ένα όνειρο».