Τσιτσιπάς για Αλιασίμ: «Πρέπει να παραδεχτώ πως είναι καλύτερος» (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και στις δηλώσεις του υποκλίθηκε στο ταλέντο του νεαρού Καναδού τενίστα.

Τσιτσιπάς για Αλιασίμ: «Πρέπει να παραδεχτώ πως είναι καλύτερος» (vid)

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ. Ο 18χρονος Καναδός τενίστας, επικράτησε του Έλληνα αθλητή, ο οποίος στις δηλώσεις του εκθείασε το ταλέντο του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι ο δυσκολότερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει και θα χρειαστώ ακόμα 1-2 ευκαιρίες για να καταφέρω να τον νικήσω», παραδέχτηκε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που έχει ηττηθεί πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες με τον Φίλιξ. «Είναι πολύ δύσκολο διότι έχει από τις καλύτερες επιστροφές στο tour. Έχει πολύ ισχυρό και ακριβές σερβίς, που είναι δύσκολο να διαβάσεις.

Και είναι πολύ γρήγορος, είναι πολύ σπάνιο να τα συνδυάζεις όλα αυτά. Μεγάλο backhand, μεγάλο forehand. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν τον αντιμετωπίζεις, είναι σταθερός παντού. Με ανησυχεί που θα παλέψω μαζί του για τίτλους, είναι στενάχωρο που είναι καλύτερος από εμένα.

Πρέπει να αποδεχτώ ότι είναι καλύτερος. Μπορεί να μην τον νικήσω ποτέ, ίσως πρέπει να περιμένω κάποια χρόνια για να έχω την ευκαιρία. Αν όχι, εντάξει. Αν ναι, θα είναι φανταστικό. 10.000 ευρώ σε φιλανθρωπία για αυτή τη νίκη (γέλια)».

Ο Τσιτσιπάς ήταν εύλογα εκνευρισμένος σε πολλά σημεία του αγώνα, σε σημείο που ξέσπασε και στη... ρακέτα του, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο: