Ο Τσιτσιπάς Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη εφόσον...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να αναρριχηθεί στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης ακόμη και αν δεν κάνει άλλη νίκη στο Ρολάν Γκαρός!

Ο Τσιτσιπάς Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη εφόσον...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη νίκη του 4-6, 6-0, 6-4, 6-5 επί του Βολιβιανού Ούγκο Ντελιέν προκρίθηκε στους «32» του Ρολάν Γκαρός και περιμένει τον αντίπαλό του από τη συνάντηση Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα - Φίλιπ Κράινοβιτς.

Τσιτσιπάς - Ντέλιεν 3-1: Όταν ξύπνησε, αγρίεψε ο Στέφανος!

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής βρισκόταν πριν από την έναρξη της διοργάνωσης στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης με 4080 βαθμούς και ήδη έφτασε τους 4.125.

Ακόμη και αν δεν κάνει άλλη νίκη στο Ρολάν Γκαρός τη Δευτέρα 10 Ιουνίου που θα ανακοινωθεί η νέα παγκόσμια κατάταξη ο Τσιτσιπάς μπορεί να φιγουράρει στο Νο 4!

Αυτό θα συμβεί εφόσον ο Αλεξάντερ Σβέρεφ, που βρίσκεται τώρα στο Νο 5 με 4.360 βαθμούς, αποκλειστεί στον γύρο των «32», ο Ντόμινικ Τιμ, που βρίσκεται στο Νο 4 με 4.685 βαθμούς αποκλειστεί στα προημιτελικά, και ο Κέι Νισικόρι, που βρίσκεται στο Νο 7 με 3.860 βαθμούς, μείνει εκτός στα προημιτελικά.

Φυσικά εάν ο Στέφανος ξεπεράσει το επόμενο εμπόδιο και προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης, θα υποχρεώσει τους Τιμ, Σβέρεφ, Νισικόρι να βάλουν ακόμη πιο ψηλά το πήχη (να πάνε δηλαδή πιο μακριά στη διοργάνωση) προκειμένου να μην τον αφήσουν να ανέβει στο Νο 4...

Αλλά το Ρολάν Γκαρός μόλις ξεκίνησε...