Διέλυσε τον Κολσράιμπερ και... αποσύρθηκε ο Μονφίς

Ο Γάλλος σόουμαν έκανε... πλάκα στον άνθρωπο που απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως δεν θα συνεχίσει στα προημιτελικά του Indian Wells λόγω τραυματισμού. Στα ημιτελικά άνευ αγώνα ο Ντομινίκ Τίεμ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς.

Διέλυσε τον Κολσράιμπερ και... αποσύρθηκε ο Μονφίς

Λίγες μέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Φίλιπ Κολσράιμπερ βρήκε τον... μάστορή του στη φάση των «16» του Indian Wells. Ο λόγος για τον Γκαέλ Μονφίς, ο οποίος παίζοντας εκπληκτικό τένις επέτρεψε στον Γερμανό να πάρει μόλις 2 γκέιμ σε όλο το ματς (!), κερδίζοντάς τον με 6-0, 6-2!

Η τύχη, όμως, έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Γάλλο σόουμαν, ο οποίος είναι γνωστός για την ταχύτητά του και τον εντυπωσιακό τρόπο που παίζει και ξεσηκώνει τα πλήθη. Ο Μονφίς επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τίεμ στα προημιτελικά, ωστόσο υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από το φημισμένο Masters λόγω τραυματισμού.

Το άσχημο μαντάτο γνωστοποίησε ο ίδιος στο κοινό του τουρνουά της Καλιφόρνια με δήλωσή του: «Προσπάθησα να κάνω ζέσταμα, όμως ο Αχίλλειος τένοντας στο αριστερό μου πόδι πονάει πολύ εδώ και δύο μέρες. Σήμερα το πρωί ήταν αδύνατο να τρέξω, στη συνέχεια προσπάθησα λίγο περισσότερο, όμως δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο 100%».

Και συνέχισε ο Μονφίς απευθυνόμενος στο κοινό του Indian Wells: «Λυπάμαι πολύ, φίλοι μου, που σας βάζω σε μια τέτοια κατάσταση. Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου δώσατε αυτή την εβδομάδα και σας ζητάω και πάλι συγνώμη». Με την απόσυρση του Μονφίς, ο Τίεμ πέρασε με walkover στα ημιτελικά, όπου αύριο Σάββατο (16/3) θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς.