Αποκλείστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ίντιαν Γουέλς! (vid)

Ο Γερμανός Φίλιπ Κολσράιμπερ έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς από τους«16» του τουρνουά Μάστερς, Ίντιαν Γουέλς.

Αποκλείστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ίντιαν Γουέλς! (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπεσε θύμα έκπληξης στον τρίτο αγώνα του στο τουρνουά Μάστερς που διεξάγεται στο Ίντιαν Γουέλς της Καλιφόρνια.

Ο Σέρβος, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε από τον 35χρονο Φίλιπ Κολσράιμπερ με 6-4, 6-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Κολσράιμπερ επί του Τζόκοβιτς σε 12 αγώνες!

Ο Κολσράιμπερ, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον Νικ Κύργιο, θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς.

Αντίθετα με τον Τζόκοβιτς, οι Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ συνέχισαν την προέλασή του στο τουρνουά. Ο Ισπανός νίκησε με 6-3, 6-1 τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν και θα παίξει με τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς.

Ο «μαέστρος» σημείωσε άλλη μια νίκη (με 6-3, 6-4) επί του συμπατριώτη του, Σταν Βαβρίνκα και θα αντιμετωπίσει στον τέταρτο γύρο τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ.

Τα άλλα ζευγάρια στους «16»: Ίσνερ-Χατσάνοφ, Χούρκατς-Σαποβάλοφ, Κολσράιμπερ-Μονφίς, Κάρλοβιτς-Τιμ, Στρουφ-Ράονιτς και Νισιόκα-Κετσμάνοβιτς.