Ο πόνος της μάνας - «Ο Στέφανος είναι single», λέει η μητέρα του Τσιτσιπά

Η Γιούλια Σαλνίκοβα αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του γιου της.

Ο πόνος της μάνας - «Ο Στέφανος είναι single», λέει η μητέρα του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνωρίζει την αποθέωση μετά τα όσα έκανε στο Australian Open και ετοιμάζεται για τις νέες εμφανίσεις του. Φαίνεται όμως πως με αυτά ασχολείται ο κόσμος καθώς για τη... μάνα υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για τον γιο της.

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Γιούλια Σαλνίκοβα μίλησε στο Sport 360, και αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του. «O Στέφανος έχει μια πολύ καλή ομάδα, μια μικρή ομάδα αλλά ωραία, νομίζω ότι είναι σημαντική», είπε αλλά ο πόνος της είναι άλλος.

«Ίσως πρέπει να βρει λίγο την προσωπική του ευτυχία επειδή είναι ακόμα single», τόνισε η Γιούλια, πρώην επαγγελματίας τενίστρια στη Ρωσία. «Είναι καλό με κάποιο τρόπο, αλλά όταν ανακαλύπτεις κάτι νέο στη ζωή, σου δίνει μια μικρή ώθηση από κάθε άποψη, θα εξερευνήσεις τον εαυτό σου ως προσωπικότητα, τις βαθύτερες σκέψεις σου, κάποιες βαθύτερες έννοιες και γίνεσαι ένας σοφότερος άνθρωπος στη διαδικασία».

Ο πατέρας του

Η Γιούλια Σαλνίκοβα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Τσιτσιπά. Ο ίδιος είπε πρόσφατα στους New York Times: «Η μητέρα μου έδωσε πολύ πειθαρχία στο παιχνίδι μου. Με βοήθησε πολύ η πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο που δεν είναι τόσο σύνηθες στον ελληνικό πολιτισμό».

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει για το πλεονέκτημα να έχει μεγαλώσει με δύο διαφορετικές κουλτούρες και να έχει πάρει το θετικό πνεύμα από τον πατέρα του: «Ήταν πιο έντονο όταν άρχισα να ταξιδεύω, αλλά το έβλεπα πάντα ως κάτι διασκεδαστικό. Προσπάθησα να είμαι επαγγελματίας και πειθαρχημένος, την ίδια στιγμή που έβλεπα και τη διασκεδαστική πλευρά του να ταξιδεύω με τον πατέρα μου. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό ήταν αυτό, τι μεγάλο ρόλο έχει παίξει στην καριέρα μου».