Το κλάμα της Πέτρα Μάρτιτς (vid)

Συγκίνησε η 28χρονη τενίστρια από την Κροατία με το ξέσπασμά της μετά την οριακή ήττα από τη Σλόουν Στίβενς στο Australian Open.

Το κλάμα της Πέτρα Μάρτιτς (vid)

Ψυχολογικό ράκος ήταν η Πέτρα Μάρτιτς μετά τον αγώνα της με τη Σλόουν Στίβενς για τον 3ο γύρο του φετινού Australian Open. Η 28χρονη αθλήτρια από την Κροατία τα είχε δώσει όλα απέναντι στην Αμερικανίδα, είχε τις ευκαιρίες να κερδίσει, όμως τελικά γνώρισε μια «σκληρή» ήττα με 6-7, 6-7.

Εύλογα, η Μάρτιτς ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένη με την εξέλιξη της αναμέτρησης κάτι που φάνηκε και με την αντίδρασή της να καθίσει σε μια γωνία των αποδυτηρίων και να ξεσπάσει σε κλάματα. Το θέμα ήταν ότι στο σημείο βρισκόταν μια κάμερα, η οποία «έπιασε» το ξέσπασμα της Μάρτιτς, με το βίντεο φυσικά να γίνεται viral.

Το γεγονός, όμως, ότι οι διοργανωτές επέλεξαν να δείξουν τη συγκεκριμένη προσωπική στιγμή της Μάρτιτς, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από θεατές ανά τον κόσμο, οι οποίοι δεν θεώρησαν πρέπουσα την κίνηση του τηλεοπτικού δικτύου να «ξεγυμνώσει» με αυτό τον τρόπο την ιδιαίτερη στιγμή της 28χρονης αθλήτριας.

Λίγο αργότερα, πάντως, η Μάρτιτς έδειξε να έχει συνέλθει από το σοκ της ήττας, ποστάροντας μάλιστα αρκετά μηνύματα με θετικό τόνο στα προσωπικά της social media.

Δείτε το ξέσπασμα της Πέτρα Μάρτιτς: