Σάκκαρη: «Χαρούμενη που βρίσκω ξανά τον εαυτό μου»

Η Μαρία Σάκκαρη σχολίασε την πολύ καλή πορεία της στο φετινό Indian Wells.

Σάκκαρη: «Χαρούμενη που βρίσκω ξανά τον εαυτό μου»

Στα ημιτελικά του Indian Wells προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Έμμα Ναβάρο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναφέρθηκε στην εμφάνισή της, αλλά και στο γεγονός πως αρχίζει να βρίσκει ξανά τον καλό της εαυτό.

Αρχικά είπε: «Είναι ένα από τα καλύτερα ματς που έχω παίξει εδώ και καιρό. Μάλλον η τελευταία φορά που έπαιξα σε τέτοιο επίπεδο ήταν στην Ουάσινγκτον απέναντι στην Πεγκούλα, άρα έχει περάσει αρκετός καιρός. Είμαι χαρούμενη που βρίσκω τη φόρμα μου και τον εαυτό μου».

Για το αν κοιτάει περισσότερο τη φόρμα ή το αποτέλεσμα, απάντησε: «Θα έλεγα την φόρμα, γιατί ακόμα και αν έχανα, θα είχε πολλά θετικά να πάρω μαζί μου. Το γεγονός ότι βρήκα τον τρόπο να νικήσω μια παίκτρια που παίζει τόσο καλά αυτή την περίοδο σημαίνει πολλά για μένα γιατί, όπως είπα, έχει περάσει καιρός. Έχω κάνει 2-3 καλά παιχνίδια συνεχόμενα».

Για το αν βλέπει διαφορές στο παιχνίδι της, τόνισε: «Δεν έχω δει highlights των αγώνων μου, μόνο αυτά που βλέπω στο Instagram. Νιώθω ότι προσπαθώ να παίξω όπως πριν 2 χρόνια. Να ανεβαίνω στο φιλέ, να είμαι επιθετική και να ρισκάρω στο service μου. Να είμαι τολμηρή, βασικά. Να παίζω για να κερδίσω και όχι για να μην χάσω. Αυτό με βοηθάει τώρα».