Σάκκαρη: «Ένιωσα πως ήταν η ώρα να αλλάξω προπονητή»

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στην απόφασή της να προχωρήσει στην αλλαγή προπονητή.

Σάκκαρη: «Ένιωσα πως ήταν η ώρα να αλλάξω προπονητή»

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο Indian Wells και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στάθηκε στην απόφασή της να αλλάξει προπονητή.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε πως αισθάνθηκε αναγκαία την αλλαγή, ενώ ισχυρίστηκε ότι στόχος της είναι να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Γουίτ είπε: «Είναι πολύ έμπειρος, γνωρίζει πως αισθάνονται οι παίκτες εκεί έξω. Είναι η πρώτη εβδομάδα που δουλεύουμε μαζί, οπότε μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς δεν μπορεί να έρθει και να τα αλλάξει όλα με τη μια.

Κάθεται και παρατηρεί για να δει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πει κάτι. Είναι πολύ χαλαρός και αυτό είναι που χρειάζομαι τώρα, γιατί εγώ είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Νιώθω πως θα έρθουν σπουδαία πράγματα».

Για τον λόγο που άλλαξε προπονητή τόνισε: «Απλά ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή. Οι στόχοι μου δεν έχουν αλλάξει, πιστεύω ακόμα πως μπορώ να είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου και ο στόχος μου γι’ αυτή τη χρονιά είναι να επιστρέψω στο Top-5».