Σάκκαρη: Τέλος η συνεργασία της με τον Τομ Χιλ

Ο Τομ Χιλ δεν θα είναι πλέον προπονητής της Μαρίας Σάκκαρη.

Σάκκαρη: Τέλος η συνεργασία της με τον Τομ Χιλ

Ύστερα από έξι χρόνια κοινής πορείας η Μαρία Σάκκαρη και ο Τομ Χιλ έλυσαν τη συνεργασία τους. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε εκτός δεκάδας έπειτα από δυόμιση χρόνια και έτσι αποφάσισε να αλλάξει προπονητή.

Ο Χιλ δήλωσε: «Μετά από 6 υπέροχα χρόνια μαζί η Μαρία κι εγώ δώσαμε τέλος στην επαγγελματική μας συνεργασία, αλλά συνεχίζουμε να παραμένουμε στενοί φίλοι. Το ταξίδι μας ήταν γεμάτο με απίστευτα επιτεύγματα: Ανεβήκαμε στο Νο3 του κόσμου κάνοντας career high, 3 ημιτελικοί Grand Slam, τίτλος WTA 1000 και 125 σερί εβδομάδες στο Top-10. Η Μαρία δεν είναι μόνο μια απίστευτη αθλήτρια, αλλά κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η συνεργασία με την Μαρία ήταν ένα απόλυτο προνόμιο και είμαι απίστευτα περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί. Και οι δύο πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα βήμα προς τα εμπρός στα αντίστοιχα μονοπάτια μας για να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες και συναρπαστικές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας».

Από την πλευρά της η Σάκκαρη υποστήριξε: «Τομ σε ευχαριστώ για όλα τα συναισθήματα, την υποστήριξη εντός κι εκτός γηπέδου και την πίστη που είχες σε μένα από την πρώτη μέρα. Μεγαλώσαμε μαζί και με βοήθησες να συνειδητοποιήσω ότι όλα είναι δυνατά. Όχι μόνο με έκανες καλύτερη τενίστρια, αλλά με έκανες και καλύτερο άνθρωπο. Σε ευχαριστώ που πέντε ήθελες το καλύτερο για μένα και που πάντα με πρόσεχες. Καλή τύχη στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου».